joi, 24 septembrie 2009

"300" pe intelesul tuturor

Deviem putin de la programul obisnuit.

Discutiile politice nu fac obiectul acestui blog, dar in cazul de fata nu pot renunta la mingea ridicata la fileu ;). Pentru ca Dan Tapalaga se intreaba "De ce 300?", un posibil raspuns:


7 comentarii:

Dan spunea...

Da..da..ce ne-ar face noua Base cu un parlament de 300 de PDL-isti..100%..:))

pegas spunea...

Cred ca mult, dar mult mai putin rau decat ti-au facut cei de pana acum cu 500. Sau tie ti s-a parut ca tata Ilici, cu sleahta sa, a adus numai prosperitate in casele romanilor? Ce ne-a facut noua Ilici cu 80% de parlamentari PSD-isti? Si pana la urma de unde ti-a venit cu 100%? Daca 30% pentru tine inseamna 100% inseamna ca ai probleme. Intrebari din astea retorice pot pune si eu : Ce ne-ar face Felix si Vantu daca nu ar mai exista cineva care sa-i mai contreze? Ar face FNI obligatoriu pentru toti romanii si ne-ar pune sa cotizam la Antene lunar in loc de TVR? Oricum cred ca ai glumit cu acea intrebare asa ca si ce am spus eu poti lua ca si pe-o gluma.

Anonim spunea...

Nu te mai agita degeaba cu mogulii si baietii desptepti...in toata lumea civilizata (aka captialista) asa se conduc tarile: de baietii destepti si de media..:))
Ce vrea Base e o parte cat mai mare de cascaval..daca tu crezi ca el se bate acolo pentru tine, ca sa o duci tu mai bine, esti cam dus..dream on
That's life!!!

addatwork spunea...

42 n-ajung? si cu voturile pe site, sa vad si eu ce voteaza imbecilul care l-am ales.

Anonim spunea...

Diferenţa dintre Leonidas şi Băsescu e că Leonidas îşi apăra neamul, iar Băsescu îşi apără neamurile.

Acum serios vorbind, chiar şi dacă va candida şi va câştiga, jumătate din cel de-al doilea mandat va coabita tot cu Parlamentul în structura şi forma sa actuală.

Iar daca intenţionează să guverneze tot prin interpuşi (comisii prezidenţiale -> rapoarte tehnice -> legi sau ordonante de Guvern asumate în Parlament), ar face bine să-l desfiinţeze cu totul. Ca să facem economie, că doar ăsta e argumentul suprem al comasării scrutinelor...

Dan spunea...

Un mic pas pentru noi, un pas urias pentru dictatura...

Extra3OO spunea...

Eu nu stiu de ce va e asa frica..